10 Πράγματα που καταλαβαίνεις μόνο εσύ που είσαι ερωτευμένη μαζί του και αυτός δεν το ξέρει

Μήπως όμως χάνεις τον χρόνο σου μαζί του?

Είσαι ερωτευμένη μαζί του.Κάθε φορά που μαθαίνεις νέα του ξεσηκώνεις τις κολλητές σου. Θές να είσαι όπου βρίσκεται αυτός κάθε στιγμή. Και όμως εκείνος δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη σου ή τουλάχιστον τα τόσο δυνατά αισθήματα σου για αυτόν.

 Tα παρακάτω τα έχουν περάσει όλες όσες βρεθήκαν ερωτευμένες: 1.Θεωρείς τόσο άδικο που δεν είστε μαζί ενώ ταιριάζετε τόσο! 2.Δεν μπορείς να προχωρήσεις παρα πέρα. 3.Νιώθεις ότι ο κάθε άντρας που γνωρίζεις είναι πολύ κατώτερος του. 4.Νιώθεις μια μελαγχολία μέσα σου γιατί πιστεύεις ότι ποτέ δεν θα είστε μαζί. 5.Κάθε φορά που τον βλέπεις με άλλες...είτε σε φωτό είτε live...νιώθεις ότι καταρρέεις. 6.Ξέρεις ότι με όποια και αν είναι καμία δεν θα τον αγαπήσει και δεν θα τον κάνει 
 ευτυχισμένο όσο θα τον έκανες εσυ. 7.Να σου λείπει απο την ζωή σου ενώ δεν τον είχες ποτέ! 8.Να αναρωτιέσαι για το πεπρωμένο σας... 9.Νιώθεις φόβο όταν συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις. 10.Η βεβαιότητα που έχεις ότι δεν θα μάθει ποτέ όλα όσα νιώθεις για αυτόν!

Ναί είσαι μικρή και έχεις πολύ καιρό μπροστά σου για σωστές και σοβαρές σχέσεις αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να χαραμίσεις έστω και μία μέρα για κάποιον που δεν το αξίζει. Ξέρω είσαι κολλημένη μαζί του αλλα γιατί να χαραμίσεις εσύ ώρες και μέρες απο την πολύτιμη ζωή σου ενώ ξέρεις ότι δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ μια σχέση της προκοπής με αυτό το άτομο.Ξέρεις πόσα αγόρια υπάρχουν τριγύρω σου;Και πόσα αγόρια μπορεί να είναι ερωτευμένα μαζί σου; Μήπως να πάρεις λίγο το βλέμμα σου απο αυτόν και να αρχίσεις να κοιτάς μπροστά; Πώς θα καταλάβεις όμως ότι αυτός που θές τόσο πολύ είναι χάσιμο χρόνου; Α.Δεν σου έχει ζητήσει ακόμα να βγείτε; Γνωρίζεστε εδώ και κάποιες εβδομάδες..μιλάτε συνεχώς στο τσατ...βγαίνετε με κοινούς φίλους...όμως ακόμα δεν σου έχει ζητήσει να βγείτε οι δυό σας;...Πιθανότατα δεν θα το κάνει ποτέ. Β.Βγαίνει ακόμα με την πρώην του; Να ξεκαθαρίσουμε ότι άλλο να έχει κάποιες φιλικές σχέσεις με την πρώην και να πεί ένα "γειά" και άλλο να βγαίνει μαζί της.Αν αυτό συνδιάζεται και με το "Περνάω τα γενέθλια και τις γιορτές μαζί της" τότε εσύ κρατάς το φανάρι... Γ.Δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου όταν είσαι μαζί του; Εάν κάθε φορά που είσαι μαζί του προσπαθείς να υποκρίνεσαι κάτι άλλο απο αυτό που είσαι ή ντρέπεσαι να μιλήσεις για τον πραγματικό εαυτό σου σε αυτόν τότε είναι σίγουρο οτι δεν σου ταιριάζει.Εξάλλου κανείς δεν μπορεί να προσποιείται για πάντα. Δ.Αμφιβάλλεις για τα πάντα! Ζήλεια.Άτιμο συναίσθημα. Εάν δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς και κάθε φορά που σου λέει κάτι αναρωτιέσαι αν είναι αλήθεια τότε καλύτερα να το τελειώνεις μια ώρα αρχύτερα..Η ψυχική σου υγεία αξίζει πιο πολύ απο μία σχέση..και πόσο μάλλον απο μία σχέση γεμάτη αμφιβολλίες. Ε.Δεν σε αφήνει να μάθεις πιο πολλά για αυτόν.
  Εάν η σχέση σας είναι κυρίως σωματική και δεν επικοινωνείτε σε κανένα άλλο επίπεδο ή περιορίζεται στο να ακούει μόνο πράγματα για εσένα.Τότε αυτό θεώρησε το "καμπανάκι" για το μέλλον της σχέσης σας. 

 Στ.Δεν είσαι στις προτεραιότητες του!
  Καμία σχέση δεν είναι τέλεια!Αλλά ακόμα και αυτές που είναι γεμάτες προβλήματα αποτελούνται απο δύο άτομα τα οποία νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και θεωρούν ότι είναι σημαντικό άτομο στην ζωή τους. Ζ.Παίρνεις μόνο εσύ πρωτοβουλίες!
  Εννοείται δεν ειναι κακό να ζητήσεις εσύ να βγείτε.Αλλά αν έχετε καταντήσει να προτείνεις μόνο εσύ να κάνετε το οτιδήποτε τότε μάλλον χάνεις τον χρόνο σου... Η σχέση δεν είναι μονόδρομος και πρέπει να παίρνουν πρωτοβουλίες και οι δύο..
 

5 σχόλια:

  1. Φοβερό και αυτό το άρθρο!!!!! Συγχαρητήρια!!!συνεχίστε αυτή την καταπληκτική δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eisai katapliktiki Rina mou ..Filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγκλονίστηκα για άλλη μια φορά!!Μπράβο!!!φοβερό!!συγχαρητήρια στην αρθρογράφο αυτού του δημιουργήματος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.