Λύθηκε το μυστήριο με τη 41χρονη που λήστευε τράπεζες στη Θεσσαλονίκη- Αφωνοι οι γείτονες της !!!Οι αποκαλύψεις για τη λησταρχίνα έχουν γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία...
Εξιχνιάστηκαν, έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο περιπτώσεις ληστειών σε υποκαταστήματα τράπεζας, που έλαβαν χώρα κατά το περασμένο δεκαήμερο, με την επίδειξη απειλητικών σημειωμάτων.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα, 41χρονη ημεδαπή, η οποία συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, χθες (22-08-2016), σε περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, στις 12 και 22-08-2016, εισήλθε σε υποκαταστήματα τράπεζας, στις περιοχές Επανωμής και Περαίας αντίστοιχα, όπου επιδεικνύοντας και στις δύο περιπτώσεις, γραπτό απειλητικό σημείωμα σε ταμεία των υποκαταστημάτων, απέσπασε συνολικά, το χρηματικό ποσό των (30.840) ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της 41χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (19.750) ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο προσέγγισης και διαφυγής.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.