7 Μύθοι για τις σχέσεις που πρέπει να ξεπεραστούν.

...Θα έχεις ακούσει απο τους συγγενείς σου πολλές φορές διάφορες συμβουλές και διάφορα tips για να έχεις μια επιτυχημένη σχέση. Η γιαγιά σου άντεξε όλεα τις αναποδιές του παππού σου για αυτό και κλείσαν 60 χρόνια μαζί.Και η μητέρα σου σου έδωσε ευχή και κατάρα μην πέσετε ποτέ για ύπνο μαλωμένοι να λύνετε τα προβλήματα σας απο πρίν. Ε λοιπόν ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσουμε αυτές τις συμβουλές(συγνώμη μαμά και γιαγιά) και να βγάλουμε 7 άγχη απο το κεφάλι μας.
  1."Πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε τα μειονεκτήματα του αγοριού μας"
  Κάτσε κάτσε...γιατί να το κάνω αυτό; Αυτό είναι υπερβολή.. Εντάξει να τα ανεχτείς ναι...να τα συνηθίσεις ναι...Όχι και να τα αγαπήσεις!
  2."Ποτέ μη πάτε για ύπνο τσακωμένοι"
  Αλλά τι να γίνει;Να μαλώνεις μέχρι το πρωί μέχρι να βγεί άκρη;...Και εσύ χρειάζεσαι χρόνο για να ηρεμήσεις και αυτός..Το πρωί μπορεί να σας έχουν περάσει όλα και να μην θυμάστε καν τι έγινε το προηγούμενο βράδυ.
  3."Οι καλές σχέσεις δεν χρειάζονται προσπάθεια."
  Διαφωνώ.Όλες οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια σε κάποια φάση τους εκτός αν είναι κάτι free και δεν σας νοιάζει.Διαφορετικά η προσπάθεια είναι σταθερά μέσα στο παιχνίδι..άλλοτε πιο έντονα άλλοτε πιο χαλαρα.
  4."Αν ξενερώσεις πρέπει να χωρίσεις το επόμενο λεπτό.
" Και γιατί αυτό; Αποκλείεται να περνάς απλά μια φάση και μετά να επανέλθεις; Μπορεί 1' αφού χωριστείτε να αρχίσει να σου λείπει. 5."Πρέπει να κάνετε σεξ Χ φορές την εβδομάδα."
  Σιγά μην βάλεις και υπενθύμιση.Μην κοιτάς τι σου λένε οι φίλες σου..σε κάτι τέτοια θέματα δεν χωράνε "πρέπει" οτι σας βγεί. Φυσικά αν κάνετε αποχή κανένα μήνα..να το κοιτάξετε.
  6."Πρέπει να ξέρει πάντα πως νιώθεις και τι θέλεις απο εκείνον."
  Ναι φυσικά, αν τα έχεις φτιάξει με κάποιον σούπερ ήρωα. Γλώσσα δεν έχεις να μιλήσεις; Μπορεί να σε έχει μάθει αλλά μην απαιτείς από κάποιον να μαντεύει τι σκέφτεσαι κάθε στιγμή. Μάθε να εκφράζεσαι, φιλενάδα!
  7. ''Κακό σημάδι ο τσακωμός, σημαίνει ότι δεν ταιριάζετε''.

  Αν ήταν έτσι, δε θα είχαμε στεριώσει με άνθρωπο. Πολύ λογικό να μαλώσεις μαζί του, να τα βρείτε, να μαλώσετε ξανά και να τα βρείτε για χιλιοστή φορά. Πόσο βαρετές θα ήταν οι σχέσεις αμα ήμασταν ολόιδιοι!

2 σχόλια:

  1. εξυπνο αρθρο με λεπτη αισθηση του χιουμορ.....μπραβοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ Η ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕ ΠΟΛΛΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.