Νέα τροπή στην υπόθεση Παντελίδη δίνει η μητέρα του Αθηνά: «Ποτέ δεν μίλησες για τη συνάντησή σας»!


«Σε σένα μιλάω που κανονίζεις για να μη φανεί η αλήθεια»!

 Με ένα μήνυμά της, πριν από λίγες ώρες, στο Facebook, η Αθηνά Παντελίδου δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση με το τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης. Η μητέρα του τραγουδιστή αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο και αφήνει απίστευτες αιχμές.
Συγκεκριμένα γράφει: «Σε σένα μιλάω που εξαιτίας του εγωισμού σου και της απληστίας σου δεν θα ξαναδώ τα μάτια του. Σε σένα μιλάω που κρύβεις την αλήθεια. Σε σένα μιλάω που τις προστατεύεις. Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν νοιάστηκες. Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν μίλησες για την συνάντηση σας. Σε σένα μιλάω που κανονίζεις για να μη φανεί η αλήθεια. Σε σένα μιλάω που μου τον στέρησες. Σε σένα μιλάω…».

"Σε σένα μιλάω που εξαιτίας του εγωισμού σου και της απληστίας σου δεν θα ξαναδώ τα μάτια του Σε σένα μιλάω που κρύβεις την αλήθεια Σε σένα μιλάω που τις προστατεύεις Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν νοιάστηκες Σε σένα μιλάω που ποτέ δεν μίλησες για την συνάντησης σας Σε σένα μιλάω που κανονίζεις για να μην φανεί η αλήθεια Σε σένα μιλάω που μου τον στερησες Σε σένα μιλάω......."


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.