Σχέση από απόσταση! Δύσκολο πράγμα, δεν είναι για όλους!!!Έφυγε! Και εσύ είσαι εδώ, μακριά του. Πονάει η απόσταση, πονάει πολύ!
Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε ξεχάσει τόσο εύκολα, περάσατε πολλές όμορφες στιγμές μαζί. Τις τελευταίες μέρες που ήταν κοντά σου φροντίσατε και τις εκμεταλλευτήκατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Σου ήταν δύσκολη η ώρα του αποχωρισμού..σε αγκάλιασε, σε φίλησε και σου είπε αυτό που σ'αρέσει τόσο πολύ ν'ακούς..''Σ'αγαπώ''.. τον είδες να ανεβαίνει στο αεροπλάνο και να φεύγει μακριά σου!
Και τώρα?? Τί κάνουμε τώρα??

Οι σχέσεις εξ'αποστάσεως αποτελούν έναν πολύ μεγάλο γρίφο, ένα σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
Πολλοί είναι αυτοί που τις αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι κι όμως εσύ το τόλμησες!
Ποτέ δεν φανταζόσουν τον εαυτό σου σε αυτή την δύσκολη θέση, και να που τελικά βρέθηκες!

Οι σχέσεις από απόσταση είναι δύσκολες αλλά με λίγη θέληση όλα γίνονται υποφερτά!

Το ότι βρίσκεστε μακριά δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε πράγματα μαζί!
1) Κάντε τις ίδιες δραστηριότητες
    Πρότεινε του να δείτε την ίδια ταινία, έτσι ώστε να έχετε κάτι κοινό να συζητήσετε μετά, να νιώσετε ότι κάνατε κάτι μαζί.
Θα μου πεις δεν είναι το ίδιο με το να είμαστε αγκαλιά και να βλέπουμε την ίδια ταινία, και θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά αφού η ζωή σας τα έφερε έτσι είναι ένας τρόπος να νιώθεις ότι μοιράζεστε πράγματα μαζί και στη συνέχεια να το συζητήσετε να διαφωνήσετε και να παρασυρθείτε από την ταινία. Ακόμα και μία διαφωνία θα σας κάνει να νιώσετε ότι η σχέση σας παραμένει ζωντανή!!

2) Ορίστε ένα καθημερινό τηλεφωνικό ''ραντεβού''
    Δεν χρειάζεται να μιλάτε όλη μέρα με κάμερα, μην ξεχνάς άλλωστε ότι και εσύ αλλά και αυτός έχετε το καθημερινό πρόγραμμα σας! Ένα τηλεφώνημα το πρωί για να πείτε ''Καλημέρα'' και ένα το βράδυ πριν κοιμηθείτε για να πείτε τα νέα της ημέρας σας και την ''Καληνύχτα'' που τόσο σου έχει λείψει, είναι ότι πρέπει!!

3) Κάντου μία έκπληξη
    Σκέψου την χαρά που θα κάνει όταν σε δει μπροστά του μετά από τόσο καιρό! Ακόμα και αν δεν καταφέρεις κάτι τέτοιο γιατί η απόσταση είναι μεγάλη και τα έξοδα πολλά, ένα αρκουδάκι ή μια κάρτα που θα γράφει ''Σ'αγαπώ'' ή κάτι που του αρέσει θα τον κάνει να πετάξει από την χαρά του! Μπορεί να σου ακούγεται βλακεία αλλά σκέψου την χαρά που θα έκανες εσύ αν σου έκανε κάτι τέτοιο!4) Κανονίστε την επόμενη συνάντησή σας
    Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό, από το να κανονίσετε πότε θα ξαναβρεθείτε. Όλη αυτή η αναμονή θα σας δώσει κάτι να περιμένετε και θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό και ελπίδα, και τον σύντροφό σας επίσης!


Η απόσταση είναι απλά ένας αριθμός όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται πραγματικά!
Πόσο τολμηροί και γενναίοι είστε και οι δύο που επιχειρείται μια σχέση από απόσταση.
Η σχέση εξ' αποστάσεως δεν είναι έκπτωση του έρωτα σας, δεν μικραίνει η σημασία, η δύναμη και η ένταση του έρωτα!
Άξιοι θαυμασμού τα άτομα που θα ακούσουν τον άνθρωπό τους από το τηλέφωνο, θα διαβάσουν ένα μήνυμα από το κινητό και θα ακούσουν το ''σ'αγαπώ'' από το skype, και παρολαυτά έχουν την δύναμη και την καρδία να τους γεμίσει αυτή η μακρινή αγάπη, να τους γεμίσει χαρά και κουράγιο  και ένα μεγάλο ''Δεν τα παρατάμε, το πάμε ως το τέλος κι όπου μας βγει''!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.