Κατερίνη: Τι λέει ο συνήγορος της 26χρονης που πέταξε το νεογέννητο μωρό της από τον φωταγωγό - "Γελούσε στο μπαλκόνι" λέει μάρτυραςΓια σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας κάνει λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης της 26χρονης, η οποία πέταξε το νεογέννητο παιδί της από τον φωταγωγό της πολυκατοικίας. Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν οι μαρτυρίες γειτόνων που υποστηρίζουν ότι η κατηγορούμενη γελούσε όταν βρέθηκε το βρέφος από την αστυνομία.
Λίγες μόνο ώρες πριν περάσει το κατώφλι του ανακριτή για την απολογία της, η 26χρονη μητέρα που κατηγορείται για απόπειρα παιδοκτονίας βρίσκεται από χθες κλειδωμένη στο διαμέρισμά της.
Άνοιξε μόνο σε έναν ψυχολόγο - πραγματογνώμονα ο οποίος την επισκέφτηκε νωρίς το πρωί συνοδευόμενος από αστυνομικούς. Όπως λένε στη γειτονιά, η συμπεριφορά της ήταν από προκλητική έως αλλοπρόσαλλη και μάλιστα την ώρα που οι αστυνομικοί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ έβγαζαν, ευτυχώς σώο, το βρέφος που η ίδια κατηγορείται ότι είχε πετάξει από το φωταγωγό.
«Εκείνη την ημέρα που βρήκαν το παιδάκι, ήμουν κι εγώ κάτω. Και αυτή ήταν στο μπαλκόνι. Γελούσαν, μιλούσαν, καπνίζανε… Δεν ντρέπεται η μητέρα; Αν δεν το ήθελε, ας το έδινε σε μια γυναίκα το παιδάκι» περιγράφει γειτόνισσα της.
Η 26χρονη, η οποία έχει άλλα τέσσερα παιδιά, γέννησε την περασμένη Κυριακή μόνη της στο μπάνιο του σπιτιού των γονιών της και στη συνέχεια πέταξε το νεογέννητο από το παράθυρο στον φωταγωγό. Χθες το βράδυ γείτονες που άκουγαν επί ώρες το κλάμα του μωρού ειδοποίησαν την Αστυνομία.
«Η μητέρα του παιδιού τελεί υπό σύγχυση και δεν είναι εύκολη η οποιαδήποτε επικοινωνία επί της ουσίας. Αυτό βέβαια αποτελεί και το μειωμένο καταλογισμό που έχει σ’ αυτή την υπόθεση η κατηγορούμενη» εξηγεί ο δικηγόρος της, Δημήτρης Μυλωνέρος.
Ο συνήγορος της 26χρονης όπως είπε στο STAR, θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.