ΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Ταξιτζής λήστεψε νεαρό ζευγάρι εν ώρα..κούρσας!


  Χθες τα ξημερώματα νεαρό ζευγάρι ηλικίας 22 και 24 ετών, έπεσαν θύματα ληστείας από τον ταξιτζή που τους μετέφερε σπίτι τους.

  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, το νεαρό ζευγάρι πήρε το ταξί επί της οδού Τσιμισκή με προορισμό την Θέρμη όπου και διέμεναν.

  Η κοπέλα αναφέρει: '' Όταν μπήκαμε στο ταξί ο οδηγός μου φάνηκε περίεργος, έμοιαζε αγχωμένος και μας κοιτούσε παράξενα. Καθ'όλη την διάρκεια της διαδρομής μας κοιτούσε από τον καθρέφτη.''

  Το αγόρι συμπληρώνει: ''Ο ταξιτζής αφού βγήκαμε από την πόλη και ο δρόμος ήταν αρκετά ήσυχος, πήρε διαφορετικό δρόμο από αυτόν που ξέρουμε και μας έχουν μεταφέρει άλλοι συνάδελφοί του. Σταμάτησε σε έναν χωματόδρομο και έβγαλε ένα μαχαίρι, προσπαθήσαμε να ανοίξουμε τις πίσω πόρτες αλλά είχαν ασφάλεια. Μας απείλησε να του δώσουμε ότι είχαμε πάνω μας, η κοπέλα μου άρχισε να κλαίει και ο ταξιτζής της είπε να σκάσει, βγήκε από το ταξί άνοιξε την πόρτα, μας έβγαλε έξω και στην συνέχεια ξαναμπήκε στο ταξί και έφυγε''.


 Ο νεαρός άντρας πρόλαβε να  κρατήσει την πινακίδα του ταξί και τηλεφώνησαν στην αστυνομία που έσπευσε όσο πιο γρήγορα γινόταν.

  Την υπόθεση έχει αναλάβει πλέον η αστυνομία όπου μετά από έρευνα δήλωσε πως το ταξί είχε κλαπεί και σήμερα βρέθηκε παρατημένο σε χωματόδρομο κοντά στην Ν. Απολλωνία.

  Η αστυνομία δηλώνει: '' Καλό θα ήταν όταν μπαίνει ο οποιοσδήποτε σε ταξί να έχει ενημερώσει κάποιον δικό του λέγοντας του τον αριθμό του ταξί και όλη αυτή η διαδικασία να γίνεται μπροστά στον οδηγό έτσι ώστε να ξέρει ότι κάποιος περιμένει τον επιβάτη.''
  Η αστυνομία συμπληρώνει λέγοντας: ''Συναντάμε πολύ συχνά τέτοιου είδους φαινόμενα και κάνουμε ότι μπορούμε για να διαλευκάνουμε κάθε υπόθεση.

  Κάθε άτυχος πολίτης που πέφτει θύμα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο 100: Τηλεφωνική επικοινωνία για άμεση αστυνομική επέμβαση σε κάθε νομό της χώρας.
Κάθε πολίτης μπορεί να επικοινωνεί επίσης με την άμεση Δράση στέλνοντας δωρεάν μήνυμα (SMS) στο 100. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.