Κρίσιμη μέρα για τον ΟΑΣΘ - Σε αναμονή όλη η πόλη για τις κινήσεις Σπίρτζη!

Δώδεκα ημέρες χωρίς Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, δηλαδή λεωφορεία του ΟΑΣΘ, η Θεσσαλονίκη.Κρίσιμη ημέρα η Τετάρτη για τις εξελίξεις με την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων που διεκδικούν δεδουλευμένα δύο μηνών. Στην χθεσινή συνέντευξη τύπου εμφανίστηκαν ανυποχώρητοι κάνοντας δριμεία επίθεση στον υπουργό Χρ. Σπίρτζη.
Παράλληλα, Απ. Τζιτζικώστας - Γ. Μπουτάρης, δήμαρχοι και φορείς της πόλης συγκρότησαν ενιαίο μέτωπο κατά του υπουργού. Του έδωσαν διορία 24 ωρών να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα αλλιώς απείλησαν ότι θα κινηθούν νομικά ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες.
Από τη μεριά του ο υπουργός Χρ. Σπίρτζης υποσχέθηκε ότι θα δώσει λύση σήμερα στο πρόβλημα, στη συνάντηση που είχε με τους βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ.
Την ίδια ώρα τα προβλήματα στη Θεσσαλονίκη όλο και γιγαντώνονται με δεκάδες ομάδες του πληθυσμού να πλήττονται από την έλλειψη μέσου μαζικής μεταφοράς. Στον «αέρα» η εξεταστική του ΑΠΘ και του ΤΕΙ, νέοι σε… απόγνωση, στα όρια της διάλυσης η τοπική οικονομία, έχει παραλύσει η αγορά ενώ ακόμα και τα καφέ στο κέντρο της πόλης παρουσιάζουν πτώση του τζίρου.
πηγη


 

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.