Συνέντευξη με τον Youtuber MR AMPA

O Γιώργος Αμπατζής ή αλλιώς Mr Ampa είναι ένας από τους πλέον πιο γνωστούς Έλληνες Youtuber αγγίζοντας τους 72.000 περίπου subscribers. Μέσα στο κανάλι του θα βρει κανείς άπειρου περιεχομένου video όπως συγκινητικά, με νόημα και διδάγματα καθώς και πολλά video για να χτυπιέται κάποιος απο τα γέλια, και πιστέψτε μας γελάσαμε πολύ. Τον ρωτήσαμε πολλά και μεταξύ άλλων και συμβουλές για νέους YouTuber. Το City Eye πήρε συνέντευξη από τον Mr Ampa κάνοντας του διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το κανάλι του και την ζωή του.

Αυτές ήταν οι απαντήσεις του :


1. Ποια ήταν η αφορμή να ξεκινήσεις το κανάλι στο Youtube?

-Η αφορμή να αρχίσω το κανάλι στο YouTube ήταν η απωλεια ενός πολύ σημαντικού προσώπου στην ζωή μου. Ξέρεις αυτό το άτομο με κάλυπτε σε μεγάλο ποσοστό συναισθηματικά. Έτσι λοιπόν δημιούργησα το κανάλι για να ξεχαστώ από την απώλεια αυτή και να γνωρίσω την αγάπη και την κατανοηση από περισσότερους ανθρώπους.

2. Πιστεύεις ότι το Youtube στο μέλλον θα μπορεί να σε συντηρεί;

-Θα μπορούσε αλλά δεν είναι αυτός ο μοναδικός μου στόχος όσον αφορά τα επαγγελματικά. Θα ήθελα να ακολουθήσω το επάγγελμα που μου δίνουν οι σπουδές μου, δηλαδή δάσκαλος για παιδιά με ειδικές δεξιότητες. Το YouTube το βλέπω σαν ένα χαρτζιλίκι μέσω του οποιου μπορώ να προχωράω και να βελτιωνω το κανάλι μου.3.  Πιστεύεις ότι οι subscribers που έχεις ειναι ανάλογοι τον κόπων και της δουλείς σου;


-Οι εγγραφές για μένα σαν αριθμός δεν αποτελούν επιβράβευση. Επιβράβευση για μενα αποτελεί η καθημερινή αγάπη του κόσμου. Και ευτυχώς λαμβάνω μπόλικη! Οι κόποι μου με αυτό τον τρόπο ανταμείβονται και μάλιστα με το παραπάνω, με την τόση αγάπη!

4. Θαυμάζεις κάποιον Youtuber? (Έλληνα ή ξένο)

-Θαυμάζω αρκετούς Έλληνες και ξένους Youtubers με κυριότερους τον 2J τον Μάνο αλλά και τον KSI. 5. Πως έχει επηρεαστεί η ζωή σου από τότε που μπήκες στον κόσμο του Youtube?

-Μπορώ να πω ότι έχει επηρεαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό! Ξέρεις πλέον δεν είμαι μόνο ο Γιώργος, για πολλούς ανθρώπους ειμαι ο MR Ampa δίνοντας μου μια δεύτερη ταυτότητα. Επίσης η καθημερινότητά μου έχει γίνει πιο δημιουργική με όλα αυτά τα βίντεο. Ίσως το YouTube είναι από τα λίγα μέσα που χρησιμοποιώ για να εκφράζω τις ανησυχίες μου. Πιστεύω αν δεν γινόταν αυτή η αλλαγή στην ζωή μου, μπορεί τώρα να ήμουν σε κατάθλιψη.
 6. Άν σου λέγαν να κλέισεις το κανάλι σου για πάντα, θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς αυτό;

-Όπως σου είπα και πιο πριν πάρα πολύ δύσκολα. Θα έχανα όλη την έκφραση μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τον MR Ampa. Ακόμη και τότε που ζούσα χωρίς αυτόν ήξερα ότι κάποια μέρα θα έρθει να με βρει.

 7.Πώς είναι μιά τυπική σου μέρα; (Ώρες που καταναλώνεις να κάνεις γυρίσματα, editting, ΄΄αλλες ασχολίες κλπ.)

Οι ώρες ποικίλουν ανάλογα το βίντεο. Σε μέσο όρο κάνω λίγες μέρες να σκεφτώ ιδέα για βίντεο και να ολοκληρώσω το σενάριο αν υπάρχει. Καμία ώρα να το γυρίσω αν δεν έχει εξωτερικές σκηνές. Περίπου 3-4 ώρες edit και λίγες ακόμη ώρες για το ανέβασμα να ετοιμάσω thumbnail, περιγραφή, tags κτλπ. Άλλες ασχολίες... Το να βγαίνω με τους φίλους μου και να επικοινωνώ καθημερινά με ανθρώπους μου το θεωρώ απαραίτητο στοιχείο για μια καλή μέρα, ασχολούμαι και κάποιες περιόδους εντατικά και με την σχολή μου, ακούω μουσική για έμπνευση και βλέπω άλλους youtubers..

 


 8. Άν μπορούσες να δώσεις μιά συμβουλή σε Youtubers που ξεκινάν την ενασχόληση τους με το Youtube ποιά θα ήταν αυτή

Πάντα θα το λέω το βασικότερο να ξέρουν γτ το κάνουν, be yourself και ελάτε να κατακτήσουμε τον κόσμο!

  9. Πες μας κάτι για το οποίο μετανιώνεις σχετικά με το Youtube


Δεν μετανιώνω για πράγματα. Ίσως ώρες ώρες να δίνω σε χαζά πράγματα βαρύτητα ,όπως τα αρνητικά σχόλια, αλλά προσπαθώ να το σταματήσω και το έχω καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Ίσως αυτό να μετάνιωσα που στο παρελθόν άκουγα λόγια από ψεύτικους και αρνητικούς ανθρώπους και τα πίστευα.

 10. Ποιό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα σου;


Επίτευγμα;! My whole life is a show και στα show δεν υπάρχουν επιτεύγματά. Επίτευγμα είναι μόνο η αυξανόμενη αγάπη του κόσμου που αγαπώ και εγώ με την σειρα μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα λόγο να συνεχίσω. Είναι το στήριγμα μου. 

Τέλος πριν κλείσουμε η ομάδα του CITY EYE θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Mr Ampa και ότι είναι χαρά μας που συνεργαστήκαμε! 


Θα τον βρείτε:
Στο κανάλι του στο Youtube 
Στην σελίδα του στο Facebook
Στο προφίλ του στο instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.