Συνέντευξη με τον Youtuber TSACHO Κώστας Τσάχαλος ή αλλιώς Tsach είναι ένας από τους πλέον πιο γνωστούς Έλληνες Youtuber αγγίζοντας τους 140.000 περίπου subscribers. Μέσα στο κανάλι του θα βρει κανείς φάρσες , αστεία ρεπορτάζ , προκλήσεις , public singing και πολλές άλλες δραστηρίοτητες που ο Crazy Tsach εκτελεί με δικιά του πρωτοβουλία προσφέροντας αμέτρητο γέλιο  στο κοινό του αλλά και αναλύοντας σοβαρά θέματα αποκαλύπτοντας μας την δικιά του οπτική γωνιά στο θέμα.Το City Eye πήρε συνέντευξη από τον Τsach κάνοντας του διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το κανάλι του και τον ίδιο.
Αυτές ήταν οι απαντήσεις του :

1. Αφήνεις την γνώμη των άλλων να σε επηρεάζει;

- Εξαρτάται απ'το τι λένε. Αν είναι αβάσιμες όχι, αν έχουν βάση και μπορούν να με κάνουν καλύτερο ναι.

2. Έχεις κάποιους άλλους Youtuber ως πρότυπα; 

- Πλέον όχι, βλέπω αρκετούς αλλά όχι.

3. Αν είχες την επιλογή να συνεργαστείς με οποιονδήποτε Youtuber ποιος θα ήταν; 

- Νομίζω πως δε θα διάλεγα κάποιον αγαπημένο αλλά έναν απ'τους μεγαλύτερους που θα μου άρεσε κιόλας ώστε να κερδίσω και παραπάνω κόσμο.

4. Πως σου ήρθε η ιδέα και άρχισες το κανάλι σου; 

- Μ'αρέσει να κάνω πράγματα για τους άλλους, μ'αρέσει να βοηθάω τον κόσμο, να τον κάνω να χαμογελάει ή να σκέφτεται πιο ορθά (κατά τη γνώμη μου). Είχε τύχει να δω κάποιους, μου άρεσε το αποτέλεσμα που'ταν εφικτό χωρίς κόστος και ξεκίνησα.


5. Ποια είναι η συμβουλή σου σε αυτούς που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα ως Youtubers ; 
- Να ξεκινήσουν με ότι μέσα έχουν, δε χρειάζεται να παίρνουν κάμερες με 500€. Και να κάνουν αυτό που θέλουν όσο πιστεύουν ότι αξίζει, ανεξαρτήτως το άκυρο hate που θα φάνε ότι κι αν κάνουν.
6. Έχει επηρεαστεί η ζωή σου από το Youtube;  

- Προφανώς, ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου πλέον αφορά το Youtube

7. Πως φαντάζεσαι την ζωή σου σε μερικά χρόνια; 

- Έχω σταματήσει να'χω προσδοκίες απ'τον εαυτό μου, ειδικά στη φάση που'μαι τελευταία. Προσπαθώ όσο μπορώ να γίνομαι καλύτερος, αλλά έχω αφήσει τις προσδοκίες στην άκρη.

8. Σου δίνουν δύναμη η αλλιώς θετική ενεργεία οι fan σου; 

- Εννοείται ναι, είναι μεγάλη ώθηση τα θετικά σχόλια (όσο ισχύουν), αυτά είναι που μας βοηθάνε να δίνουμε όλο και παραπάνω.

9. Το αγαπημένο βίντεο που έχεις κάνει; 

- Είναι διαφορετικές κατηγορίες για να διαλέξω κάποιο συγκεκριμένο.

10. Σου αρέσει η φήμη; Ναι η Οχι και γιατί;

- Το ότι υπάρχει φήμη σημαίνει ότι την έχει το κανάλι, οπότε είναι καλό. Αλλά δε ξέρω, είναι κάποιες φορές που θέλω να κάνω πράγματα και δεν τα κάνω γιατί με βλέπουν κάποιοι "φαν" εκείνη τη στιγμή.
  
 Τέλος πριν κλείσουμε η ομάδα του CITY EYE θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον TSACH και ότι είναι χαρά μας που συνεργαστήκαμε!


Θα τον βρείτε:
Στο κανάλι του στο Youtube
Στη σελίδα του στο Facebook
Στο προφίλ του στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.