Πατέρας ξυλοκόπησε το γιο του μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του!


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Φερών. Πατέρας ξυλοκόπησε το γιο του μέσα στον προαύλιο χώρο του σχολείου του, μπροστά στα άναυδα μάτια δεκάδων συμμαθητών του.

Ένα περιστατικό από αυτά που διαβάζεις, ακούς και τα βλέπεις τόσο μακρινά, που όμως τελικά μπορεί να συμβαίνουν και στην διπλανή σου πόρτα.
Χθες το πρωί Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ο πατέρας του ανήλικου αγοριού έχοντας πληροφορηθεί για αποβολή του παιδιού από το σχολείο, όρμισε στην αυλή και ξεκίνησε να το χτυπάει αδιάκοπα.
Οι συμμαθητές του άτυχου αγοριού έμειναν άφωνοι και σοκαρισμένοι μη μπορώντας να τον σταματήσουν.
Κάποιοι μαθητές του Λυκείου που είδαν το σκηνικό (Η αυλή του Λυκείου και του Γυμνασίου Φερών είναι ενιαία) έτρεξαν προς το μέρος του, άρχισαν να τον λιντσάρουν και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Την ίδια στιγμή κατέφθασαν στο σημείο και οι καθηγητές του σχολείου που είχαν ειδοποιηθεί για  το περιστατικό δίνοντας ένα τέλος σε αυτήν την παρωδία.
Το e-evros.gr επικοινώνησε με τη Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Ισιδωρίδου η οποία μας  τόνισε πως έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες κινήσεις, έχει ήδη ειδοποιηθεί ο προϊστάμενος και πως δεν ήθελε να κάνει κάποια άλλη δήλωση για το περιστατικό.
Πάντως αυτό το σκηνικό δεν είναι πρωτοφανές για τον εν λόγω κύριο μιας και σύμφωνα με μαρτυρίες που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για το κατά πόσο είναι αληθείς έχει και στο παρελθόν βιαιοπραγήσει εις βάρος του ανήλικου παιδιού του δένοντας το με αλυσίδες για να «γίνει άνδρας».
Πότε θα σταματήσει η κακοποίηση των παιδιών; Μήπως πρέπει να κάνεις κι εσύ κάτι γι αυτό;
via

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.