ΦΡΙΚΗ! Ιερέας βίασε την ανιψιά του – Τον πρόδωσε το σπέρμα στο σεντόνι

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λευκωσίας από την καταδίκη ιερέα για τον βιασμό της 26χρονης κόρης του αδελφού του.
Ο ιερέας καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή, καθώς βρέθηκε σε σεντόνι της κοπέλας σπέρμα που μετά από εξετάσεις DNA ταυτοποιήθηκε μαζί του.
Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2013 και σύμφωνα με την κατάθεση της κοπέλας, ο ιερέας θείος της την ακολούθησε στο δωμάτιό της όταν εκείνη βγήκε από το μπάνιο.
Τότε κάθισε στο κρεβάτι της και άρχισε να της μιλά. Στη συνέχεια άρχισε να της κάνει μασάζ στην πλάτη ενώ εκείνη φορούσε τα ρούχα της με αποτέλεσμα να την πάρει ο ύπνος.
Τότε ήταν που η κοπέλα άρχισε να σκέφτεται ότι ο θείος της την βλέπει ερωτικά, αλλά δεν έδωσε σημασία. Την επόμενη μέρα πήγε για να κάνει ένα ντους ώστε να πάει στη δουλειά της. Βγαίνοντας από το μπάνιο και φορώντας το μπουρνούζι της, ο ιερέας την περίμενε στο σαλόνι. Εκείνη πήγε στο δωμάτιό της για να ντυθεί και ο θείος της μπήκε, εισέβαλε φορώντας το εσώρουχό του και με το πουκάμισό του μισάνυχτο.

Κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι και άρχισε να της μιλά για τις γυναίκες και για τις σεξουαλικές σχέσεις. Πριν προλάβει μάλιστα εκείνη να αντιδράσει της έπιασε τα χέρια, την έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να τη φιλά και να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα. Η κοπέλα προσπάθησε να τον απωθήσει, εκείνος όμως συνέχισε χωρίς να την ακούει και τελικά τη βίασε.
Αφού  μάλιστα ικανοποίησε τα αρρωστημένα ένστικτά του απειλούσε την κόρη του αδελφού του να μην πει τίποτα για ό,τι συνέβη γιατί θα τη σκότωνε, ενώ της πρότεινε να της δώσει και χρήματα για να τα ξεχάσει όλα.
Τελικά η 26χρονη βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει τα όσα υπέμεινε στα χέρια του και παρέδωσε στις αρχές κι ένα σεντόνι, στο οποίο εντοπίστηκε το σπέρμα του ιερέα.


via
 

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.