Πυρκαγιά σε βιοτεχνικό χώρο κοντά στο παλιό σιδηροδρομικό σταθμό

Πυρκαγιά σε βιοτεχνικό χώρο κοντά στο παλιό σιδηροδρομικό σταθμό στη δυτική Θεσσαλονίκη, ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευή.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες του 2ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και δύο δότες από 1ο και 6ο Π.Σ.
Διαβάστε πως περιγράφουν το περιστατικό οι ίδιοι πυροσβέστες στον ιστότοπος των πυροσβεστών και φίλων του 2ου ΠΣ Θεσσαλονίκης «Απστη Ιωάννη Κράγια», firefighters.gr:

"Μεταμεσονύκτιες ώρες και ενώ γυρνάμε από άλλο συμβάν το κέντρο της υπηρεσίας μας στέλνει για αναγνώριση καπνού σε περιοχή κοντά στον παλίο Σιδ. σταθμό. Φτάνοντας στο σημείο με τα οχήματα της εξόδου βρήκαμε τον 2ο όροφο βιοτεχνικού κτιρίου να καίγεται ολοσχερώς. Πτώση τζαμιών στη στενή περιμετρική οδό και μικροεκρήξεις από το εσωτερικό η πρώτη μας επαφή. Με περιμετρικές εγκαταστάσεις αρχικά αρχίσαμε την προσβολή .Στην συνέχεια με δύο παράλληλες εσωτερικές εγκαταστάσεις , η  μία από 9 μετρη κλίμακα και παράθυρο του ορόφου και η άλλη από εσωτερικό κλιμακοστάσιο μπήκαμε στον χώρο μέχρι τον πλήρη έλεγχο της φωτιάς.Μέχρι το ξημέρωμα είχαμε την πλήρη κατάσβεση.Πέντε οχήματα με 15 πυροσβέστες από τον σταθμό μας και δύο δότες από 1ο και 6ο Π.Σ. πήραν μέρος στην κατάσβεση".


via
loading...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.