Αδιανόητη φρίκη αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα στη Β. Ελλάδα- Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έμειναν άναυδοι με όσα άκουσαν


Αστυνομικοί της ασφάλειας Πτολεμαΐδας έμειναν άναυδοι με όσα άκουσαν, μετά από καταγγελία σχετικά με όσα έκανε στην ανήλικη κόρη του 41 ετών “πατέρας”.
Όλα ξεκίνησαν από έναν ενδοοικογενειακό καβγά που κατέληξε στην αστυνομία καθώς καβγάδισαν «άγρια» το ζευγάρι με άσκηση βίας όπως καταγγέλθηκε.
Στο τμήμα όμως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και ο οικογενειακός καβγάς εξελίχθηκε σε καταγγελία για εκμετάλλευση της θέση (του πατέρα) και απόπειρα ή και ασέλγεια κατά της μικρής (μόλις 11 ετών) ανήλικης κόρης του ζευγαριού.
Πληροφορίες λένε ότι ο 41χρονος από την Πτολεμαΐδα, δε δίσταζε να τάζει πράγματα, στην μόλις 11 ετών κόρη του, ζητώντας της ως αντάλλαγμα να τον αφήνει να ασελγεί στο παιδικό κορμάκι της!
Συγκεκριμένα, ο άνδρας φέρεται να έταζε στη μικρούλα ότι θα την αφήσει να παίξει με το κινητό του τηλέφωνο ή ότι θα της αγοράσει ένα δικό της, ακριβό κινητό...
Το κοριτσάκι, δυστυχώς, στη συνέχεια αναγκαζόταν να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του ίδιου του του πατέρα. Αυτό συνέβαινε τους τελευταίους δύο μήνες.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πώς οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του και πώς αποκαλύφθηκε η φρικτή αυτή υπόθεση. Πάντως ο 41χρονος είναι πλέον στα χέρια της Αστυνομίας και την Πέμπτη αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή.

loading...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.