Πέντε συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προγραμματίζονται σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Στις 08:30 η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ θα συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο όπου στεγάζονται οι Δ', Θ' και Ι' εφορίες (Τσιμισκή 45), κατά της πολιτικής της κυβέρνησης.

Στις 09:00 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα βρεθούν έξω από τα Δικαστήρια ως ένδειξη αλληλεγγύης σε κατηγορούμενη για υπόθεση διατάραξης συγκέντρωσης την 31η Ιουλίου.

Στις 11:00 έξω από το Δικαστικό Μέγαρο θα βρεθούν μέλη της πρωτοβουλίας αλληλεγγύης εργαζομένων της πρώην ΒΙΟΜΕ, αλλά και άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου για την εκδίκαση υπόθεσης εκποίησης ακινήτου της Φίλκεραμ Τζόνσον.

Στις 12:00 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου προγραμματίζουν μικροφωνική συγκέντρωση στο κτίριο της ΥΦΑΝΕΤ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον θάνατο δυο προσφύγων (μητέρας και παιδιού) σε τροχαίο έξω από το κέντρο φιλοξενίας στο πρώην βιομηχανικό κτίριο Φέσσα, στο Ωραιόκαστρο.

Στις 18:30 στο άγαλμα Βενιζέλου ΕΛΜΕ και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς προγραμματίζουν αντιφασιστική - αντιπολεμική συγκέντρωση.

via
loading...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.