Γυναίκα φοράει Body Paint αντί για ρούχα για μια μέρα και κανείς δεν φαίνεται να το παρατήρησε!!!

Όταν συνεχώς βλέπεις όμορφους ανθρώπους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δε μπορείς παρά να συγκρίσεις τον εαυτό σου μαζί τους. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει να νιώσεις λίγη  ανασφάλεια... κάτι το οποίο δεν είναι ένα τόσο ευχάριστο συναίσθημα. Πολλοί άνθρωποι κρύβουν το σώμα τους πίσω από φαρδιά ρούχα, ωστόσο τι θα έκανες αν δεν είχες ρούχα να καλύψεις το σώμα σου ; 

Σε αυτό το βίντεο, η Julie  ανταλλάσσει  με τα ρούχα της για βαφή σώματος. Ο επαγγελματίας body painter Pashur House  χρησιμοποιεί τις ικανότητές του για να ζωγραφίσει ένα t-shirt και ένα τζιν πάνω στο σώμα της. Το βίντεο αρχίζει με την Julie να εξηγεί  τα θέματα που είχε με το σώμα της στα τέλη του γυμνασίου. Το έργο αυτό είναι ο τρόπος της για να ξεπεραστούν τα προβλήματα της εικόνας του σώματος της βάζοντας τον εαυτό της εκεί έξω.

 «Φορώντας βαφή σώματος, νιώθω σαν να βγάζω από πάνω μου μια ασπίδα βάζοντας τον εαυτό μου εκεί έξω», λέει. «Είμαι πραγματικά φοβισμένη, αλλά νομίζω ότι πρόκειται να είναι ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός». Το πρώτο πράγμα που κάνει ο καλλιτέχνης είναι να βάλει καλύμματα και να σχεδιάσει τα ρούχα. Μόλις τελειώσει το σχέδιο , την καλύπτει με σφραγιστικό ώστε να κάνει το χρώμα πιο ανθεκτικό.

Τώρα που έχουν γίνει «ρούχα» της, ήρθε η ώρα για να περπατήσει γύρω από το γραφείο και να δει αν κάποιος θα το παρατηρήσει. Αρχίζει να περπατά ακόμα και να πηγαίνει στους συναδέλφους της, ρωτώντας τους αν παρατηρούν κάτι διαφορετικό πάνω της. Τους παίρνει λίγο χρόνο, αλλά τελικά συνηδιτοποιουν ότι δεν φοράει κανένα ρούχο!


vialoading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.