Η πιο σύγχρονη λύση για αϋπνία: ASMR (video)Κάθε μέρα περνάει με τον ύπνο να έρχεται μετά τις 3; Περνάτε πολλές ώρες στο διαδίκτυο ή δουλεύετε πολλές ώρες και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε; Γιατί δε βλέπετε κανένα βίντεο; Αλλά όχι οποιοδήποτε βίντεο.
Τον τελευταίο καιρό, έχει εμφανιστεί ένα νέο είδος χαλάρωσης μέσω video στο youtube. Η τεχνική λέγεται ASMR (Autonomous Sensory Meridian Response - Αυτόνομη Αισθητήρια Ανταπόκριση Μεσημβρινών). Πρόκειται για ένα φαινόμενο κατά το οποίο αρχίζουμε να νιώθουμε ένα μυρμήγκιασμα, ένα ευχάριστο, ηδονικό γαργαλιστικό αίσθημα που ξεκινά από το πίσω μέρος του κεφαλιού, τον αυχένα ή την πλάτη και προκαλείται από ένα οπτικό, ακουστικό ερέθισμα. Το αίσθημα μάλιστα μπορεί να γίνει τόσο έντονο που φαίνεται να έχει στον εγκέφαλο τις ίδιες επιδράσεις με τον οργασμό, γι' αυτό και αποκαλείται "εγκεφαλικός οργασμός" από πολλούς που ασχολούνται με την έρευνα επί αυτού.


  Πολλοί μπορούν να βιώσουν την αίσθηση του ASMR μόνο με ένα ψιθύρισμα ή με μία αναπνοή. Άλλοι μόνο με το άκουσμα των νυχιών στο τραπέζι αλλά και με ήχους που κάνει το στόμα όταν προφέρουν κάποιες συγκεκριμένες λέξεις!!Πραγματικά χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ασχολούνται με το ASMR και ανεβάζουν βίντεο και άλλες πληροφορίες στο YouTube και το διαδίκτυο.
Σε αυτό το σημείο να πούμε πως την εμπειρία δεν μπορούν να την βιώσουν όλοι οι άνθρωποι και πολλοί θεωρούν αυτά τα βίντεο βαρετά και αστεία, όμως σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε και οι ίδιοι είναι απόλυτα ασφαλές. 


Η κοπέλα στο παρακάτω βίντεο είναι Ελληνίδα η οποία "μένει πλέον στην Αυστραλία για οικονομική αποκατάσταση" όπως αναφέρει σε ένα από τα βίντεο της. Κάνει βίντεο ASMR τύπου και κερδίζει την αγάπη όλων, αφού κάτω από τα βίντεο της πάντα υπάρχουν εμψυχωτικά σχόλια αλλά και σχόλια για το πόσο ενδιαφέρουσα και χαλαρωτική είναι η ελληνική γλώσσα στο άκουσμα.  

Απολαύστε την:loading...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.