Συνέντευξη με την Youtuber ANOTHER MAKEUP WORLD

Η Κωνσταντίνα ή αλλιώς AnotherMakeupWorld είναι μία από τις γνωστές Ελληνίδες Make up Youtubers αγγίζοντας τους 34.000 περίπου subscribers. Μέσα στο κανάλι της θα βρει κανείς άπειρου περιεχομένου video με make up, stylingό, με νόημα και διδάγματα καθώς και πολλά video με το τι προϊόντα προτιμάει και άλλα πολλά.Το City Eye πήρε συνέντευξη από την "AnotherMakeupWorld" κάνοντας της διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το κανάλι της και την ζωή της.

Αυτές ήταν οι απαντήσεις της:


1. Πως ξεκίνησε όλη η ιδέα για τα βίντεο στο YouTube; 

Αυθόρμητα, όπως και η κάθε μου ιδέα! Ήμουν μόνη μου στο σπίτι και αποφάσισα να βαφτώ μπροστά από την κάμερα του κινητού μου. Είχα την ανάγκη για μία δημιουργική διέξοδο.

2. Υπήρχε άγχος στο πρώτο σου βίντεο; 

Όπως πάντα, ναι! Αλλά θα έλεγα περισσότερο αμηχανία. Ευτυχώς η αμηχανία σε μένα μου βγαίνει σε γλυκύτητα στη φωνή μου, οπότε τα έβγαλα πέρα! Είναι δύσκολο, να είσαι μόνος σου και να μιλάς σε μία κάμερα. Σκέφτεσαι συνεχώς πως είσαι σε αυτό το βήμα πριν το ψυχιατρείο! Το ακόμα πιο δύσκολο είναι να έχεις ενέργεια και ενθουσιασμό μπροστά σε ένα άψυχο αντικείμενο, ειδικά όταν ξεκινάς, που έχεις μηδέν ακόλουθους στην ουσία.

3. Ποια είναι η έμπνευση σου για τα βίντεο; 

Οι συνδρομητές μου φυσικά! Έχω ένα τετράδιο γεμάτο με τις προτάσεις τους για βίντεο, οπότε καταλαβαίνεις πως η έμπνευση δεν τελειώνει ποτέ! Πέρα από τα καλλυντικά όμως, εμπνέομαι πολύ και από το σκυλάκι μου, τη Λούνα, η οποία αποτελεί μέρος των βίντεό μου και της έχω αφιερώσει μερικά από αυτά εξ ολοκλήρου!4. Βλέπουμε ότι έχεις μια αγάπη με τα καλλυντικά πότε άρχισε όλο αυτό; 
Όταν πέρασα στο Πολυτεχνείο. Στην αρχή δεν βαφόμουν, αλλά όταν πας καθημερινά σε ένα μέρος με εκατοντάδες άντρες, καθώς η σχολή μου έχει 90% αρσενικούς φοιτητές, σου βγαίνει σαν γυναίκα να περιποιηθείς λίγο παραπάνω τον εαυτό σου!

5. Οι fans σου σου στέλνουν μηνύματα και σου ζητάνε συμβουλές για τα καλλυντικά;

Καθώς δεν μου αρέσει η λέξη «φαν» ελπίζω να μου επιτραπεί ο όρος «οι ομορφιές μου», γιατί έτσι αποκαλώ το κοινό μου. Ναι, καθημερινά λαμβάνω πολλά μηνύματα, τα οποία δε ζητάνε μόνο συμβουλές για τα καλλυντικά, αλλά και για τις σχέσεις τους με τους γονείς, τους φίλους, τη δουλειά, το πανεπιστήμιο, ακόμα και για τα οικονομικά τους! Υποθέτω ότι ο κόσμος όταν μας βλέπει καθημερινά σε μία οθόνη μας εμπιστεύεται αυτόματα παραπάνω.

6. Πόσο δύσκολο είναι τα κάνεις ένα τέτοιο βίντεο όπως αυτά που κάνεις; 

Το θέμα μου δεν είναι η δυσκολία, καθώς άμα σου αρέσει κάτι δεν το βρίσκεις δύσκολο. Έχω πάντα το πρόβλημα του χρόνου! Ένα γύρισμα μου παίρνει, μαζί με το στήσιμο του εξοπλισμού, από 2-3 ώρες, για ένα βίντεο, η επεξεργασία από 3-6 ώρες και τα posts σε όλα τα social media τουλάχιστον μισή ώρα για ένα βίντεο. Είναι κανονικότατη δουλειά και μακάρι να το καταλάβαινε αυτό ο κόσμος! Θα έλεγα πως ίσως το κομμάτι που ακόμα με δυσκολεύει είναι το μοντάζ, ποτέ μου δεν κατάφερα να το φτάσω στο βαθμό που επιθυμώ. Καθημερινά προσπαθώ να ανεβάζω περιεχόμενο στα υπόλοιπα social media πέρα του YouTube, κάτι που είναι αρκετά δύσκολο, καθώς πρέπει να είσαι συνεπής στις ώρες κοινοποίησης, στην ποιότητα του περιεχομένου κλπ.

7. Κάνεις έρευνες πρώτα για τα καλλυντικά που δείχνεις ή είναι αυτά που εμπιστεύεσαι εσύ;
Και τα 2! Πρώτα κάνω μία έρευνα, όσο καλύτερη μπορώ, για να ακούσω/διαβάσω διαφορετικές απόψεις για το προϊόν. Έπειτα, το δοκιμάζω, πάντα προσπαθώ να δώσω τον απαραίτητο χρόνο ορθής χρήσης πριν την κριτική μου και στη συνέχεια αυτό το προϊόν βλέπει το φως από το ring light μου, που σημαίνει πως μιλάω πλέον για αυτό στο κανάλι μου με ασφάλεια!


8. Πως είναι η ζωή σου μετά τα βίντεο σου;

Πανέμορφη. Έχω γνωρίσει πολλούς φίλους μου μέσω του YouTube, οι οποίοι πλέον είναι κολλητοί! Μιλάω καθημερινά με τους συνδρομητές μου και εκφράζουμε τις απόψεις μας, έχω γνωρίσει πολλές εταιρείες και έχω καθημερινά ευκαιρίες να συνεργάζομαι μαζί τους. Η αλήθεια είναι πως ναι μεν δουλεύω από το σπίτι μου, αλλά είναι μία τρομερά κουραστική δουλειά, καθώς ένας άνθρωπος πρέπει να κάνει τόσα πράγματα μέσα σε μία μέρα. Αλλά όταν κάτι σε γεμίζει, κάνεις τις απαραίτητες σωματικές και ψυχικές θυσίες βέβαια!

9. Γιατί βίντεο με καλλυντικά και όχι κάτι άλλο, τι σου τράβηξε την προσοχή; 

Γιατί είναι κάτι με το οποίο μπορείς να πειραματιστείς! Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου! Να πω όμως ότι η μεγάλη μου αγάπη είναι η τεχνολογία, καθώς είμαι tech junkie από τότε που γεννήθηκα, ίσως κάποια μέρα να τολμήσω να το κάνω και αυτό! Σκέφτηκα πως εάν έκανα κανάλι τεχνολογίας θα στέρευα σύντομα από ιδέες, καθώς είναι περιορισμένα τα τεχνολογικά είδη που διαθέτω και δεν συμφέρει την τσέπη κανενός ένα τέτοιο κανάλι. Όχι πως τα καλλυντικά είναι οικονομικά, αλλά σίγουρα φθηνότερα από το νέο Nintendo!10. Τι σε εμπνέει για κάθε επόμενο βίντεο σου ;

Ο καιρός! Εάν είναι χειμώνας, δεν γίνεται να κάνεις βίντεο για το αγαπημένο σου κοραλλί κραγιόν, λογικό νομίζω! Επίσης εμπνέομαι πάντα από τα μηνύματα που μου στέλνουν οι συνδρομητές μου, όλο και κάποια ιδέα θα ξετρυπώσω από εκεί. Και φυσικά, κοιτώ τα προηγούμενά μου βίντεο, ούτως ώστε συνήθως το επόμενο να μην είναι παρόμοιας θεματολογίας.


Τέλος πριν κλείσουμε η ομάδα του CITY EYE θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κωνσταντίνα, μια πολύ καλή κοπέλα με λαμπερό χαμόγελο και ότι είναι χαρά μας που συνεργαστήκαμε! 

Θα την βρείτε: 

Youtube
Facebook
Instagram  
loading...1 σχόλιο:

Από το Blogger.