Συνέντευξη με τον Youtuber JIMMYBOY

O Youtuber Jimmyboy είναι ένας από τους πλέον πιο γνωστούς Έλληνες motovlog Youtuberες αγγίζοντας τους 8.000 περίπου subscribers. Μέσα στο κανάλι του θα βρει κανείς μοναδικά motovlogs και διάφορα video αναλύοντας σοβαρά θέματα αποκαλύπτοντας μας την δικιά του οπτική γωνιά στο θέμα.

Το City Eye πήρε συνέντευξη από τον Jimmyboy κάνοντας του διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το κανάλι του και τον ίδιο.


Αυτές ήταν οι απαντήσεις του :

1.Από πότε ξεκίνησε το πάθος σου για μηχανές;

-Πάθος με τις μηχανές δεν είχα από μικρός, ίσα ίσα τις φοβόμουν! Μετά τον στρατό άλλαξε αυτό και πήρα την μηχανή μου!

2.Ποιός είναι ο στόχος σου για το κανάλι;

-Το κανάλι το δημιούργησα πριν 1 χρόνο και κάτι γιατί απλά ήθελα να έχω ένα motovlog κανάλι, χωρίς να με νοιάζει αν το μάθει ποτέ ο κόσμος. Μου έφτανε να τα δείχνω στους δικούς μου ανθρώπους και φίλους! Είναι αόριστο το που και πως θα πάει το κανάλι για μένα! Εγώ θα συνεχίσω να ανεβάζω βίντεο και βλέπουμε!


3.Πως πήρες απόφαση να ξεκινήσεις Motovlogs και από που τα εμπνεύστηκες;


-Η έμπνευση ήρθε βλέποντας motovloggers του εξωτερικού μιας και στην Ελλάδα δεν το είχε ξεκινήσει κάνεις ακόμη. Έτυχε να είμαι ο πρώτος που έκανε κανάλι αφιερωμένο σε motovlog στην Ελλάδα αν και δεν λέει απολύτως τίποτα αυτό.
  
4.Για ποιόν λόγο δεν θα ήθελες να φανεί το πρόσωπο σου; Υπάρχει περίπτωση να το δίξεις στο μέλλον;


-Δε δείχνω το πρόσωπο μου γιατί δεν το θεωρώ απαραίτητο. Ποτέ δεν λέω ποτέ απλά δεν θέλω ακόμη.5.Πες μας τους top 3 κινδύνους που καλείτε κάθε μοτοσικλετιστής να αντιμετωπίσει στον δρόμο.

 

1. Καιρικά φαινόμενα.
2. Άλλους οδηγούς.
3. Τον ίδιο του τον εαυτό.


Τέλος πριν κλείσουμε η ομάδα του CITY EYE θα ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον JIMMYBOY και ότι είναι χαρά μας που συνεργαστήκαμε!
Βρείτε τον:

Youtube
Facebook
Instagram
Twitter

loading...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.