Ανατριχιαστικό: Η φωτογραφία του νεκρού Παντελίδη μέσα από το τζιπ!


Δείτε τη φωτογραφία που δείχνει σημεία του σώματος του νεκρού Παντελίδη μέσα από το τζιπ.
Καθημερινά -ιδίως τις τελευταίες ημέρες- ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του τροχαίου του Παντελίδη βγαίνουν στο φως.
Ενώ η δικαστική διαμάχη της οικογένειας Παντελίδη με τις δύο κοπέλες βρίσκεται προ των πυλών, ο Νάσος Γουμενίδης, άγρυπνος φρουρός των εξελίξεων της υπόθεσης έβγαλε νέο… λαβράκι.
Διαβάστε αυτούσιο το κείμενο του nassosblog.gr:
Όταν πρίν απο ένα μήνα, έπεσαν στα χέρια μας αυτές οι λήψεις απο το τροχαίο δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη στην περιοχή του Ελληνικού και τις μοιραστήκαμε μαζί σας, πολλοί έσπευσαν για μια ακόμη φορά να τις αμφισβητήσουν. Άκουσα πολλά χαριτωμένα όπως ότι έκανα φωτομοντάζ και πώς αλλοίωσα την εικόνα.
Η αλήθεια είναι πως μετά το ρεπορτάζ μου ο δικηγόρος της οικογένειας Χαράλαμπος Λυκούδης, ζήτησε απο ειδικούς να «καθαρίσουν» την εικόνα για να διαπιστώσουν αν όντως πρόκειται για το κεφάλι του νεκρού Παντελίδη, έξω απο το παράθυρο του συνοδηγού ή αν είναι σίδερα και χόρτα που ξεγελούν το μάτι.
Όταν αυτη η διαδικασία προχώρησε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον Παντελή Παντελίδη.
Μάλιστα πληροφορήθηκα πώς η μητέρα του κατέρρευσε όταν διαπίστωσε τι έβλεπε.
Κι αυτό γιατί, πέρασαν απο το μυαλό της ξανά, όσα έζησε την ημέρα που πήγε στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας και έκανε την αναγνώριση του νεκρού παιδιού της μαζί με τον Τριαντάφυλλο.
Είναι δε τόσο σημαντικό στοιχείο που μαθαίνω πώς ξεχωρίστηκε απο τον δικηγόρο και είναι σε περίοπτη θέση στον φάκελο στοιχείων που κατατέθηκε την Παρασκευή.
Εμείς δεν είμαστε ειδικοί. Δημοσιογράφοι είμαστε. Και οφείλουμε να μεταφέρουμε στοιχεία και πληροφορίες για την υπόθεση. Άλλος θα κρίνει και θα αποφασίσει.
Κι αυτός είναι σε πρώτη φάση ο Εισαγγελέας και κατόπιν αν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο, οι δικαστές στην έδρα…
Δείτε τις φωτογραφίες, που εξασφάλισε ο Νάσος Γουμενίδης, στις οποίες φέρεται να αντικατοπτρίζεται ο νεκρός Παντελίδης:
via
loading...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.