Μάνα-τέρας - Η Κατερίνα εκδίδει το «μπάσταρδο» μωράκι της για να το βιάσουν! (φώτο)


Η κυρία Κατερίνα ζητά απερίφραστα, στην προσωπική της ιστοσελίδα «όσοι πιστοί προσέλθουν» να κακοποιήσουν σεξουαλικά την ανήλικη κορούλα της, το «μπάσταρδο» όπως την χαρακτηρίζει που δεν ξέρει ποιανού είναι… 
Σε κάθε περίπτωση, ακόμα κι αν έχει χακαριστεί η σελίδα της συγκεκριμένης χρήστριας του facebook καλείται άμεσα να παρέμβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, γίνεται έκκληση στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να παρέμβει άμεσα και να ερευνήσει την ομολογουμένως αδιανόητη αυτή αυθεντική ή μη, θα το κρίνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες, σελίδα στο facebook. 
Αν υφίσταται το πρόσωπο αυτό και όντως έχει αναρτήσει τα συγκεκριμένα λόγια, πρόκειται για τέρας μεταμορφωμένο σε άνθρωπο, καθώς η μητρότητα φαίνεται να πέρασε και να μην ακούμπησε από πάνω της! Σε κάθε περίπτωση το προφίλ είναι αληθινό, σύμφωνα και με την ειδησεογραφικό ιστότοπο http://hellomama.com.cy. Η κυρία Κατερίνα(;) αν φυσικά ονομάζεται πραγματικά έτσι, γράφει για την κόρη της «Εχω μια κόρη δεν ξέρω ποιανού είναι… είναι μπάσταρδο και θέλω να μου την γ@μ…ετε»! 

Επισκεπτόμενοι την συγκεκριμένη σελίδα στο facebook δεν εντοπίσαμε την συγκεκριμένη ανάρτηση, αντιθέτως βρήκαμε σχόλια αγάπης της μητέρας προς την κόρη της, ωστόσο σε κάθε περίπτωση, οι Αρχές καλούνται πλέον να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. Ακόμα και σε περίπτωση όμως που το εν λόγω προφίλ στο facebook είναι χακαρισμένο ή πρόκειται για μαϊμού προφίλ, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση της Πολιτείας, να παρέμβει άμεσα δια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς εκτίθεται η εικόνα ενός μικρού παιδιού.


via
loading...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.