Απίστευτη αποκάλυψη αστυνομικού – «Οδηγός ήταν...»

Στις 18 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και η κόντρα της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή με τις δύο κοπέλες, που βρισκόντουσαν στο τζιπ, για το ποιος ήταν ο οδηγός του οχήματος συνεχίζεται
Στο «Έθνος της Κυριακής» μίλησε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες, λέγοντας: «όταν κληθήκαμε για το συμβάν από την πρώτη στιγμή ήταν σαφές ότι οδηγός ήταν ο άνδρας που αργότερα μάθαμε ότι ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Το σώμα του ήταν στην πλευρά του οδηγού και το κεφάλι του έγερνε προς την πλευρά του συνοδηγού. Δίπλα του στη θέση του συνοδηγού ήταν μια κοπέλα (Φρόσω) η οποία απεγκλωβίστηκε από την πλευρά του οδηγού, καθώς ήταν αδύνατον να βγει από την πλευρά του συνοδηγού στην οποία βρισκόταν».

Όσο για την Μίνα Αρναούτη, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα από την πλευρά του οδηγού, η ίδια μαρτυρία αναφέρει: «Ήταν το πρώτο άτομο που απεγκλωβίστηκε. Είχε έντονη ανησυχία και εκείνη είπε ποια ήταν η ταυτότητα του οδηγού, ότι δηλαδή πρόκειται για τον γνωστό τραγουδιστή».
Ο αστυνομικός απαντάει για το σενάριο που θέλει τον Παντελίδη να μην ήταν εκείνος ο οδηγός του τζιπ: «Η μία κοπέλα μας έδωσε κατάθεση την ίδια ημέρα. Η άλλη που ήταν στην Εντατική όταν συνήλθε. Κια οι δύο μας είπαν ποιος είναι ο οδηγός και ότι έτρεχε χωρίς να έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους. Οι καταθέσεις τους συγκλίνουν και οι μετρήσεις έδειξαν ότι η ταχύτητα του οχήματος ήταν 118 χιλιόμετρα την ώρα. Είναι αδύνατον να είχαν μιλήσει πριν η Μίνα δώσει κατάθεση στις Αρχές.


Από τις εξετάσεις DNA που έγιναν στο τιμόνι του αυτοκινήτου βρέθηκε ανθρώπινος ιστός μόνο του Παντελή Παντελίδη. DNA της Φρόσως βρέθηκε στην κολώνα του οδηγού, γιατί όταν απεγκλωβίστηκε έχοντας τραύμα στο κεφάλι βγήκε από την πλευρά του οδηγού και όταν την τράβηξαν έμεινε αυτό σαν «σκούπισμα»».
Η εφημερίδα παρουσιάζει και τη μαρτυρία του υπαλλήλου του ΕΚΑΒ, με την κατάθεσή του να βρίσκεται στη δικογραφία: «Σε έλεγχο εντός του αυτοκινήτου είδα έναν άνδρα σε πρηνή θέση με τα πόδια στη θέση του οδηγού και το κεφάλι προς της θέση του συνοδηγού πεσμένο προς το στήθος του και σε αφύσικη γωνια. Μαζί με έναν άλλο κύριο βγάλαμε έξω από το όχημα μία κοπέλα που ήταν στο πίσω κάθισμα η οποία μας είπε ότι λέγεται Μίνα καθώς φοβόμασταν μην ανατιναχθεί το όχημα».
Στη συμπληρωματική του κατάθεση σημειώνει: «Απεγκλώβισα την κοπέλα, η οπολία φώναζε για κάποιον άνδρα, και τότε είδα ένα ανδρικό κεφάλι ανάμεσα στα εμπρόσθια καθίσματα. Δεν μπορούσα να δω το σώμα του καθώς στην προσπάθειά μου να απεγκλωβίσω την κοπέλα δεν πρόσεξα προς ποιο σημείο ήταν στραμμένος. Η εκτίμησή μου λόγω και του καντράν ήταν ότι είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου. Αλλά μία κοπέλα βρισκόταν στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου όπως εγώ εισήλθα σε αυτό, δηλαδή από την αριστερή του αυτοκινήτου»

via
loading...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.