Βίντεο ΣΟΚ – Μουσουλμάνα Aφέντρα βιντεοσκόπησε την αυτοκτονίας της υπηρέτριας της δεν σκέφτηκε ούτε μια στιμή να την βοηθήσει ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και δείχνει την απόπειρα αυτοκτονίας μιας γυναίκας από την Αιθιοπία, το οποίο τράβηξε η Κουβεϊτιανή αφεντικίνα της, αντί να σπεύσει και να τη βοηθήσει.

Στο βίντεο, το οποίο είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, η γυναίκα που έχει κρεμαστεί από το παράθυρο του σπιτιού, όπου εργάζεται, ακούγεται να ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.
Ωστόσο, η αφεντικίνα της, αντί να τη βοηθήσει, συνεχίζει να τη βιντεοσκοπεί, μέχρι που η άτυχη γυναίκα χάνει τη δύναμή της και πέφτει στο κενό, με την Κουβεϊτιανή να συνεχίζει να τραβά τη φρικιαστική εικόνα.


Αν σου άρεσε μην ξεχάσεις να κάνεις like:


Σύμφωνα με το Russia Today, η αστυνομία του Κουβέιτ συνέλαβε την τερατωδώς αδιάφορη γυναίκα, ενώ ευτυχώς η αυτόχειρας είναι ζωντανή, αν και σε κακή κατάσταση.
Σημειώνεται ότι η Οργάνωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Κουβέιτ ζήτησε η υπόθεση να ερευνηθεί εις βάθος ενώ η αφεντικίνα αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για άρνηση παροχής βοήθειας.
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, περίπου τα δύο τρίτα των εργαζομένων στο Κουβέιτ είναι μετανάστες και, παρά κάποιες αλλαγές στο νομικό πλαίσιο, αντιμετωπίζονται συχνά με ιδιαίτερη σκληρώτητα από τους εργοδότες τους.

via
loading...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.